Wuorela

Tapahtumakalenteri

Wuorelassa järjestetään aina mahdollisuuksien mukaan erilaisia kilpailuita, pääasiassa toki kouluratsastuksen merkeissä, sillä olemme vahvasti koulupainotteinen talli. Myös näyttelyitä järjestetään silloin tällöin vapaina viikonloppuina. Tervetuloa niin osallistumaan kuin katsomaankin! Tapahtumiimme on aina vapaa pääsy. Ratsastuskilpailuiden kutsut löytyvät oman kalenterimme sijaan rekisteritietojemme puolelta.

Tallin ensiluokkaiset, turvalliset ja säännöllisesti huolletut ratsastusalueet ovat valmistuneet vuonna 2015. Ratsastusalueilla on erinomainen, joustava ratsastuspohja, sekoituksena kuitua ja valkoista kvartsihiekkaa. Kenttä (100 x 60 m) on rakennettu niin, että se pysyy sulana ja käyttökunnossa myös kylmimpinä aikoina, mutta talvikaudella kisat pyritään silti järjestämään lämpimässä maneesissa (60 x 40 m) yleisen viihtyvyyden vuoksi. Sekä ulkona että sisällä on tilavat katsomoalueet isommallekin yleisölle.

Kaksikerroksisen maneesimme yläkerrasta löytyy tilaisuuden luonteen mukaan avoinna oleva hyvinvarusteltu kahvio/kabinetti, josta on lasin läpi suora näköyhteys ratsastusalueelle, sekä erilliset saunatilat vaikka isompien kisojen after partyja tai muuta yleistä illanviettoa varten.


PVM Tapahtuma Kutsu Huomioitavaa
24.04.2015 VSN Näyttelyt Tulokset Avoimet puoliverisille