Wuorela

Kasvatustoiminta

Wuorelassa kasvatetaan koulupainotteisia puoliverisiä rotuun sen enempää katsomatta, ja tällä hetkellä vahvasti edustettuna ovat tutun suomalaisen puoliverisen lisäksi mm. trakehnerit. Tavoitteena on kasvattaa hyvärakenteisia, joustavia, rohkeita ja uskollisia hevosia, joilla on huippuunsa hiotut mahdollisuudet menestyä niin olympiatason kouluratsastuksessa kuin sen oman ihmisensä parhaana kaverinakin.

Kasvattimme tunnistaa tänä päivänä etuliitteestä Wuorelan. Vanhempia puoliverikasvattejamme liikkuu liitteiden RLA ja Relan alla, mutta näitä ei ole enää elossa kovin montaa. Aikoinaan meillä on syntynyt myös muutaman yksilön verran suomenhevosia.

Ensisijaisesti meillä keskitytään omien hevosten valmentamiseen ja kilpailuttamiseen sekä uudempien linjojen luomiseen ja jalostamiseen, mutta tuen mielelläni myös muiden kasvattajien työtä hankkimalla heiltä hevosia mielenkiintoisten sukujen sattuessa kohdalle, enkä karta myöskään niitä vanhemman linjan hevosia. Kasvatan paljon itselleni, mutta toisinaan meiltä lähtee hevosia myös myyntiin vieroituksen jälkeen. Kasvattajan mieltä lämmittää, mikäli uudessa kodissa käytetään hyödyksi niitä hyvän urheiluhevosen ominaisuuksia ja pyritään hevosella hyviin kisasuorituksiin, mutta tärkeänä pidän ennen kaikkea rakastavaa ja pitkäaikaista kotia, jossa hevoset pääsisivät aikanaan jatkamaan sukuaan. Toivon kasvattieni vaikuttavan puoliverisuvuissa vielä vuosienkin päästä.

Mikäli olet halukas ostamaan myytävän kasvatin, lähetä vapaamuotoinen, rehellinen ostotarjous näyttöineen osoitteeseen virtuaali@tunturiponi.net. Jos Wuorelassa ei ole myynnissä juuri sinulle sopivaa hevosta, voimme keskustella myös tilausvarsasta. Tilausvarsakyselyidenkin kohdalla näkisin mielelläni ihan kunnon ostotarjouksen ja vähän osviittaa siitä, mitä tulevaisuus toisi hevoselle tullessaan. Autan mielelläni sopivien vanhempien valitsemisessa. Tammojamme ei yleensä liisata tallin ulkopuoliseen käyttöön.

Myyntiehdot & rekisteröintiohjeet

Kasvattajaksi tulee linkittää Wuorela
Sivut tulee lähettää viikon sisällä myyntipäätöksestä, ellei toisin sovita
Kasvatti on rekisteröitävä Virtuaalisen ratsastajainliiton hevosrekisteriin
Mikäli kasvatista halutaan luopua, palautetaan se minulle sähköpostitse
Kasvatin kuollessa sille tulee jättää muistosivut
Kun rekisteröit kasvattia:
Kasvattajanimi: Wuorelan
Kasvattaja: WUOR3095
Syntymämaa: Suomi

Puoliverikasvatit 2015   8kpl

FWB o. Wuorelan Thengel s. 15.03.2015 i. Thanatos e. Carpathia om. Wuorela
FWB o. Wuorelan Eldarion s. 15.04.2015 i. Wuorelan Thengel e. Rosenhof Ettan om. Daivive
FWB t. Wuorelan Karissa s. 23.04.2015 i. Romei du Roe e. Kassandra om. Wuorela
TRA o. Wuorelan Brilliant s. 29.04.2015 i. Everhart e. Ballett om. Dawnforst
TRA t. Wuorelan Elsa s. 29.04.2015 i. Lazarus Swift e. Rosenhof Ettan om. Dawnforst
TRA t. Wuorelan Lunate s. 30.04.2015 i. Alastair Aeris e. L'Imperatrice PB om. Dawnforst
FWB o. Wuorelan Kalypso s. 22.07.2015 i. Hukkapuron Roscoe e. Wuorelan Karissa om. Pikkukartano
HAN o. Wuorelan Twester s. 11.08.2015 i. Black Daemon PB e. Vespera Cliff om. Chowter Sporthorses