All that glitters is not gold

Huhtikuussa 2017 Brittein hevospiirejä kohahdutti uutinen: pitkään suljettuna ollut, hiljaiselonsa aikana pienensuuren pintaremontin kokenut Castleburyn hevostila oli jälleen avoinna kävijöille. Vuosikymmenien saatossa voitokkaista laukkahevosistaan tutuksi tullutta tilaa asuttikin nyt lauma katseenkestäviä welshponeja. Kun perheen pää, monimiljonääri Lord Alfred Beauchamp menehtyi pitkällisen sairauden uuvuttamana, jäi tila hänen ainoan tyttärensä huomaan. Evanna ei koskaan ollut jaksanut innostua laukkahevosista, mutta sen sijaan ponit olivat nuoren Ladyn sydäntä lähellä. Villit, kiiltävät, hulmuharjaiset, korea-askeliset welshponit! Niinpä vakiintunut Castlebury Racing Team tunnetaan nykyään Castlebury Welshinä.

Lord Beauchampin mentyä menojaan, laukkahevoset huutokaupattiin ja Castleburyn tila vaipui unholaan lähes kymmeneksi vuodeksi. Evanna peri sukunsa paksun lompakon, jonka sisällöllä tilaa on vuosien saatossa monin osin remontoitu: vanhan kilpailualueen tilalle rakennettiin uutuuttaan hohtava Castlebury Show Ring ravintoloineen ja VIP-aitioineen, ajattomien tallien yhteyteen kaavoitettiin tyylikkäät ratsastuskentät ja -hallit mistään pihistelemättä ja hevosten ulkoilualueita uudistettiin. Lady Beauchamp ei juuri perusta kullan makuuttamisesta pankkitilillä: kaikki mikä surutta voidaan käyttää, käytetään.

Tänä päivänä Castlebury Welsh ottaa ympärivuotisesti vastaan vieraita niin järjestämiinsä tapahtumiin kuin ihan vain ponejakin ihailemaan. Toiminnan kulmakiviin kuuluu luonnollisesti welshien kasvattaminen kaikissa sektioissa, mutta myös ahkera showponititteleiden haaliminen niin omista kisoista kuin maailmaltakin. Tervetuloa tutustumaan!

Beauchamp Family
Kiiskinen VRL-01811   virtuaali@tunturiponi.net
Suosittele meitä Virtuaalisen Ratsastajainliiton tallilistalla!
Päivitetty viimeksi 05/2017    kävijää alkaen 04/2017
Show Pony Circuit
Virtuaalisten Welshien Ystävät