VILLAHAKATervetuloa Villahaan suomenhevostilalle!


           


Villahaka on vuonna 2011 toimintansa harrastetallina aloittanut pitkäaikainen suomenhevoskasvattaja, joka keskittyy koulu- ja yleispainotteisten ratsuhevosten jalostamiseen. Sekä määrälliset että laadulliset tavoitteet kulkevat meidän kasvatustoiminnassa käsi kädessä. Hevosemme tavoittelevat useita eri laatuarvosteluja sekä hieman yksilöllisistä lähtökohdista riippuen myös suomenhevoskantakirjaa.

Kuuden vuoden kasvattajataipaleeseen on mahtunut sopivassa suhteessa huippuhetkiä ja laman heijastumia. Pyrimme vastaamaan kysynnän vaatimuksiin, mutta toimimme silti aina omista lähtökohdistamme käsin keskittyen sellaisiin juuri yhdistelmiin ja tavoitteisiin, jotka haluamme suurella sydämellä toteuttaa.

Kasvatustoimintamme sai vuosien työstä kiitosta heinäkuussa 2017, kun meidät palkittiin Kouluratsastusjaoksen toimesta korkeimmalla mahdollisella kasvattajapalkinnolla; pienestä ponnistanut Villahaka on nyt virallisesti Kolmen tähden kouluhevoskasvattaja! Kasvateistamme yli 50 hevosta on siis palkittu Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa. Koulupainotteiset suomenhevoset ovat koko tallimme sielu, mutta olemme ottaneet tavoitteeksemme laajentaa virtuaalimaailman suomenhevoskantaa myös este- ja yleispainotteisten hevosten osalta.

Olemme tehneet jo vuosien ajan yhteistyötä suomenhevoskasvattaja Runoratsujen kanssa. Kasvattamiemme suomenhevosten vaihtaminen keskenään sekä yhteisten kasvattimyyntien ja tapahtumapäivien järjestäminen on tuonut mukanaan myös ystävyyden. Runoratsut toteuttaa kasvatustyössään pitkälti juuri niitä periaatteita, joita kohti mekin kovasti pyritään.

Otathan meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli mielit omaa villahakalaista tai yhteistyö kanssamme kiinnostaa. Tilausvarsoja on aina saatavilla!


Ylläpito: Uppe (VRL-11253) / sarapiippola@gmail.com

Anna meille +1 ääni VRL:n tallilistalla


Suosittelemme

Haavelaakso
Mörkövaara
Runoratsut
Tuulenpesän Kartano
Vuorna

Hyödyllistä

Virtuaalinen ratsastajainliitto
Virtuaaliset Suomenratsut
Suomenhevonen Virtuaaliwikissä

Tallin tähtihetkiä

 • 15.01.2012 syntyi ensimmäinen kasvattimme Elo-Saima KRJ-II
 • 29.01.2015 syntyi 50. kasvattimme Villahaan Voitto ERJ-I
 • 27.10.2015 syntyi 100. kasvattimme Villahaan Silveera KRJ-II
 • 01.11.2016 syntyi 150. kasvattimme Villahaan Helmitinami
 • 20.07.2017 KRJ palkitsi Villahaan Kolmen tähden kouluhevoskasvattajana
 • 30.03.2018 syntyi 200. kasvattimme Villahaan Pronssi
 • 19.05.2018 VSR palkitsi Villahaan A-luokan suomenhevoskasvattajana

 • Menestyneimpiä kasvattejamme

  o. Villahaan Kuuno (om. Melina) KTK-II, KRJ-I, SLA-I, YLA2, SV-I, KV-I
  t. Villahaan Suvelma (om. Milja) KTK-II, KRJ-I, SLA-I, YLA2, KV-II, KV Jälk. A
  t. Villahaan Halina (om. Melina) KRJ-I, YLA2, SLA-II, SV-III, KRJ Jälk. AB
  VILLAHAKA ON VIRTUAALITALLI / ULKOASUN TAUSTAKUVA © AK