VILLAHAKAVirtuaalisia suomenhevosia tavoitteelliseen harrastamiseen vuodesta 2011

   Tervetuloa Villahakaan!

Villahaka on vuonna 2011 toimintansa aloittanut pitkäaikainen suomenhevoskasvattaja, joka keskittyy koulu- ja estepainotteisten ratsuhevosten jalostamiseen. Sekä määrälliset että laadulliset tavoitteet kulkevat meidän kasvatustoiminnassa käsi kädessä. Hevosemme tavoittelevat useita eri laatuarvosteluja sekä hieman yksilöllisistä lähtökohdista riippuen myös kantakirjausta. Kuuden vuoden kasvattajataipaleeseen on mahtunut sopivassa suhteessa huippuhetkiä ja laman heijastumia. Pyrimme vastaamaan kysynnän vaatimuksiin, mutta toimimme silti aina omista tärkeiksi kokemistamme lähtökohdista käsin keskittyen sellaisiin yhdistelmiin ja tavoitteisiin, jotka haluamme suurella sydämellä toteuttaa.

Kasvatustoimintamme sai vuosien työstä kiitosta heinäkuussa 2017, kun meidät palkittiin Kouluratsastusjaoksen toimesta korkeimmalla mahdollisella kasvattajapalkinnolla; pienestä ponnistanut Villahaka on nyt virallisesti Kolmen tähden kouluhevoskasvattaja! Kasvateistamme yli 50 hevosta on siis palkittu Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa. Koulupainotteiset suomenhevoset ovat koko tallimme sielu, mutta olemme ottaneet tavoitteeksemme laajentaa virtuaalimaailman suomenhevoskantaa myös este- ja yleispainotteisten hevosten osalta. Toukokuussa 2018 Virtuaaliset Suomenratsut palkitsi meidät myös A-luokan suomenhevoskasvattajana!

Olemme tehneet jo vuosien ajan yhteistyötä suomenhevoskasvattaja Runoratsujen kanssa. Kasvattamiemme suomenhevosten vaihtaminen keskenään sekä yhteisten kasvattimyyntien ja tapahtumapäivien järjestäminen on tuonut mukanaan myös oikean ystävyyden. Runoratsut toteuttaa kasvatustyössään pitkälti juuri niitä periaatteita, joita kohti mekin kovasti pyritään.

Otathan meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli mielit omaa villahakalaista tai yhteistyö kanssamme kiinnostaa. Tilausvarsoja on aina saatavilla!Uppe (VRL-11253)
sarapiippola@gmail.com

Profiili Keskustassa

Virtuaalisen Ratsastajainliiton
hyväksymä siittola

Anna äänesi tallilistalla! ♥Suosittelemme

Haavelaakso
Helmiahon Suomenhevoset
Kaarnan Suomenhevoset
Liljalehdon tila
Lorun Suomenratsut
Mörkövaara
Riimuvaara
Runoratsut
Tuulenpesän Kartano
Vanima
Vuorna

Kasvattipoimintoja vuosien varrelta

t. Villahaan Suvelma (om. Milja) KTK-II, KRJ-I, SLA-I, YLA2, KV-II, KV Jälk. A
o. Villahaan Kuuno (om. Melina) KTK-II, KRJ-I, SLA-I, YLA2, SV-I, KV-I
t. Villahaan Halina (om. Melina) KRJ-I, YLA2, SLA-II, SV-III, KRJ Jälk. AB
o. Villahaan Reemus (om. Melina) KTK-III, KRJ-I, ERJ-II, SLA-II, YLA2
o. Villahaan Nalle (om. rukkanen) KTK-III KRJ-I SLA-I YLA1

Hyödyllistä

Virtuaalinen ratsastajainliitto
Virtuaaliset Suomenratsut
Virtuaalinen Suomenhevoskantakirja
Suomenhevonen VirtuaaliwikissäVILLAHAKA ON VIRTUAALITALLI