Terveisiä Villahaasta!

Villahaka on virtuaalinen suomenhevoskasvattaja, joka on kasvattanut vuodesta 2012 lähtien koulupainotteisia ja sittemmin myös monipuolisia koulu/este-ratsuja tavoitteellisten harrastajien tarpeisiin. Keskitymme toistaiseksi jalostustyössämme uusiin lyhytsukuisiin linjoihin. Tavoitteena on kuitenkin kerryttää pikkuhiljaa myös yli 3-polvisten hevosten kantaa ja jatkaa siitä edelleen kasvatteihin, joiden sukutauluissa näkyisi vuosien työn tulos lukuisten villahakalaisten muodossa.

Parhaimpina varsavuosina kapasiteettimme kasvattajana oli yli 50 varsaa vuodessa. Tätä nykyä myymme nuoria hevosia uusille omistajille verkkaisempaan tahtiin ja kasvatamme siinä sivussa hevosia myös omaan käyttöön. Omien hevostemme kanssa valmistaudutaan lukuisiin laatuarvosteluihin. Hevosemme ikääntyvät satunnaisesti, mikä löyhentää aikataulutusta antaen vapauden edetä omaan tahtiin. Hevosillamme, niin oreilla kuin tammoillakin, teetetään pääsääntöisesti korkeintaan 4 jälkeläistä.

Kasvatustoiminnan ohella Villahaassa on järjestetty alusta asti kilpailutoimintaa ja valmennuksia. Vaikka menneiden vuosien tarinapainotteisuus onkin väistynyt jaoksenalaisten kisaryppäiden tieltä, Villahaan historia rempseänä maalaistallina vaikuttaa silti toiminnan taustalla: pohjimmiltaan olemme edelleen kotikutoinen suomenhevostalli metsäisissä maisemissa virtuaalisessa Suomessa, Vihlajärven rannalla.

Yhteystiedot

Tallin toiminnasta vastaa
Uppe (VRL-11253)
sarapiippola@gmail.com

Tykkää meistä ♥

Vakuuttiko toimintamme?

Äänestä ylöspäin tallilistalla! ♥

Suosittelemme

Haavelaakso
Helmiaho
Myrskylä
Vuorna

Virtuaalitalli / © Villahaka 2011-2020