Tervetuloa!

Mauris sed libero. Suspendisse facilisis nulla in lacinia laoreet, lorem velit accumsan velit vel mattis libero nisl et sem. Proin interdum maecenas massa turpis sagittis in, interdum non lobortis vitae massa. Quisque purus lectus, posuere eget imperdiet nec sodales id arcu. Vestibulum elit pede dictum eu, viverra non tincidunt eu ligula. Nam molestie nec tortor. Donec placerat leo sit amet velit. Vestibulum id justo ut vitae massa. Proin in dolor mauris consequat aliquam. Donec ipsum, vestibulum ullamcorper venenatis augue. Aliquam tempus nisi in auctor vulputate, erat felis pellentesque augue nec, pellentesque lectus justo nec erat. Aliquam et nisl. Quisque sit amet dolor in justo pretium condimentum.Pikkupellon talli on virtuaalinen ponitalli. Olemme aloittaneet kasvatustyön vuonna 2013, josta lähtien olemme kasvattaneet vaihtelevalla aktiivisuudella poneja ratsukäyttöön ja jalostukseen. Ponien kasvattaminen ja niiden kanssa harrastaminen on ollut yllättävän leppoisaa puuhaa. Vaikka tavoitteet on korkealla ja ponien kanssa kilpaillaan sitkeästi, ratkaisee kuitenkin loppujen lopuksi kokonaisuus yhdistelmiä mietittäessä.

Sijaitsemme vehreässä miljöössä upeiden niittykukkuloiden keskellä virtuaalisessa Suomessa. Meillä on upeat laidunmaat ja täysin uusi tallirakennus, minkä lisäksi tallin tiloihin lukeutuu säännöllisesti huollettu suuri maneesi ja tilava hyväpohjainen kenttä. Pikkupellon tallista on muovautunut vuosien myötä alati vain suurempi ja laadukkaampi hevosalan yritys, mutta tallin maanläheinen nimi ollaan silti haluttu pitää samana muistuttamassa siitä rennosta ja sydämellä tehdystä työstä, josta koko toiminta on aina ponnistanut.

Ratsukäyttöön soveltuvissa poneissa viehättää monimuotoisuus ja pieni kompakti koko. Kasvatamme monenrotuisia poneja koulu- ja estekentille lasten ja pienikokoisten aikuisten ratsuiksi. Poneilta toivomme selväpäisyyttä ja rohkeaa luonnetta sekä suorituskykyistä ja kestävää rakennetta. Määrän sijaan kasvatustoimintaamme ohjaa pitkälti laatu: jokainen poni hiotaan meillä loistavaksi timantiksi.

Kasvatustyömme keskittyi ensimmäisinä vuosinamme newforestinponeihin. Tämän hetkisiä kasvatusrotujamme ovat kaikki welsh-sektiot. Ponikanta painottuu lyhytsukuisiin yleispainotteisiin poneihin. Ponien kanssa tavoitellaan hieman yksilöllisistä lähtökohdista riippuen kantakirjausta sekä rotu- ja lajilaatuarvostelua.


Yhteystiedot

Uppe (VRL-11253)
Keskustan profiili

sarapiippola@gmail.com

Suosittelemme lämpimästi

Brunnby
Cadogan
Daelwyn
Vinhakulma

Pikkupellon talli on
Virtuaalisen ratsastajainliiton
hyväksymä siittola

Piditkö meistä?
Anna +1 ääni VRL:n listalla!

Tallin tähtihetkiä

02.tammikuuta 2019

D-sektion tuontisukuiset ponimme Cornelia ja Davin palkittiin VWY:n Jalostusarvostelussa Jalostusarvokirjaimella C!

18.joulukuuta 2018

Upea ruunivoikonpäistärikkö kasvattimme Pikkupellon Seabreeze palkittiin tänään Nuorten welshponien arvostelussa parhaimmalla palkinnolla eli Premium Welsh Youngster -maininnalla

15.joulukuuta 2018

Kasvateille järjestettiin tänään kouluvalmennuspäivä joululahjana

07.marraskuuta 2018

Tallille saapui ihana Vinhakulman wB-ponikasvatti Vinhan Liliwen eli Venni

30.syyskuuta 2018

Welsh part bred -tammamme Adealaide palkittiin tänään Yleislaatuarvostelussa 1. palkinnolla, minkä lisäksi tamma sai maininnan "Parhaat tekstipisteet"!

20.elokuuta 2018

Kantakirjattavana Davin, Maribel ja Cornelia. Samassa tilaisuudessa oli esillä kasvattimme Skyrocket ja Saphir! Davin ja Maribel kantakirjattiin menestyksekkäästi I-palkinnolla, Cornelia III-palkinnolla.

03.heinäkuuta 2018

Maribel Dael ja oma kasvattimme Pikkupellon Twilight Sparkle palkittiin tänään Nuorten welshponien arviointitilaisuudessa II-palkinnolla eli maininnalla "Excellent Welsh Youngster".

10.kesäkuuta 2018

Heron, Cornelian ja Davinin kanssa Daelwynin NJ-näyttelyissä. Tuliaisina tuotiin kotiin kaksi uutta kantakirjakelpoista ponia ja Herolle lisämenestystä näyttelykalenteriin! ♥

09.huhtikuuta 2018

Mounttivalikoimamme sai toivotun täytteen, kun voikko tamma Maribel Dael saapui meille Pohjois-Walesista. Odotettavissa aikanaan kasvatteja yhdistelmästä Maribel x Vinhan Sirius & Maribel x Vinhan Casper.

20.helmikuuta 2018

Sirius ja Hero kantakirjattiin tänään Ponikantakirjan tilaisuudessa. Mukana arvostelussa oli myös Isla, joka jäi tällä kertaa ilman palkintoa.

03.tammikuuta 2018

Hero ja Sirius palkittiin VWY:n Nuorten welshien arvioinnissa kumpainenkin II-palkinnolla eli maininnalla "Excellent Welsh Youngster"

31.joulukuuta 2017

NJ:n näyttelyissä Haavelaakson tallilla Islan ja Heron kanssa. Jälkimmäiselle saatiin irtoSERT-maininta, eli kantakirja kutsuu hienoa tuontisukuista welsh C -oriamme! Isla on jo onneksi sukunsa puolesta kantakirjakelpoinen. Ponilaumakin koki eilen lisäyksen, kun Vinhakulman mounttikasvatti Vinhan Sirius liittyi oriponien letkaan. Siriuksesta kaavaillaan Eelille kisaponia.

28.lokakuuta 2017

Mounttipariskuntamme Divida ja Casper kantakirjattiin kumpainenkin tänään II-palkinnolla!

15.syyskuuta 2017

Welsh part bred -oripappamme Saegrim palkittiin tänään Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa II-palkinnolla. Nyt on "Rimin" aika siirtyä ansaituille eläkepäiville. Hienoa uraa muistellaan ylpeydellä ja toivotaan orille mahdollisimman paljon terveitä päiviä toivottavasti vielä vuosien ajan.

18.08.2017 Dividalle palkinto "Excellent Welsh Youngster" ja Casperille "Quality Welsh Youngster". Lisäksi Adealaidelle ja Saegrimille myönnetiin tänään WVY-C -jälkeläispalkinnot.

10.08.2017 Pikkupellolla vaihdettiin osoitetta ja ulkoasua. Josko nyt saataisiin taas uutta tuulta purjeisiin? Samalla vanhalla ponijoukolla jatketaan, joskin muutama uusi vahvistus on mietteissä hankkia. Etenkin welshponimarkkinoita on tullut tutkailtua..


Pikkupelto on virtuaalitalli / Sivun koristekuvat © ransu.kuvat.fi