Lykkelig Nilbert
virtuaalinen norjanvuonohevonen
Aloitussivu Perustiedot Suku ja jälkeläiset Päiväkirja Valmennus- ja kisakalenteri

Kuvagalleria

Tervetuloa meidän sivuille!

Sporttinen vuonohevosruuna Lykkelig Nilbert muutti elämäni syksyllä 2017, kun tein 6-vuotiaasta hevosesta kaupat ja otin suuren vastuun vastaan alkaessani hevosenomistajaksi. Onneksi saan olla verrattain huoleton, sillä "Nipsu" on todella hyväluontoinen hevonen ihan kaikissa tilanteissa.

Tämä sivusto toimii meidän blogina, päiväkirjana ja kisamuistiona. Minulla ei ole erityisen kunnianhimoisia tavoitteita Nipsun kanssa, mutta valmentaudun aktiivisesti kartuttaakseni omaa osaamistani ja pitääkseni hevosen ehjänä, koulutettuna ja potentiaalisena. En näe mahdottomana ajatuksena pienten kilpailuiden aloittamista talven aikana. Sekä koulu- että esteratsastus kiinnostaa, ruuna on onneksi hyvin tasavahva suorittaja kummassakin lajissa.

Hevosharrastus tarkoittaa minulle liikuntaa, henkisen hyvinvoinnin ylläpitoa ja rajatonta rakkautta eläintä kohtaan. Pyrin aina muistamaan, että olen halunnut itselleni hevosen tullakseni itse onnelliseksi. En siis halua tavoitteiden muuttuvan liian tiukoiksi ja rajoittaviksi, jotta hevosharrastuksessa säilyy se fiilis, jota alunperin havittelinkin. Takapakkeja tulee aina, mutta niihin ei saa takertua.

Ps. Nipsu etsii 1-2 hoitajaa/vuokraajaa. Yhteydenotot Keskustassa :-)

Ulkoasu © M Layouts / Nipsun kuvat © Rennings / Virtuaalihevonen