virtuaalinen
islanninhevostalli

Lykkja


Ulkoasu © Sakkura 2017

2h pakkasmaasto 17.02.2019

Aika ja paikka: su 17.helmikuuta klo 11-13 / Islanninhevostalli Lykkja
Maaston pituus ja tyyppi: 2h, reipas lenkki
Maksimiosallistujamäärä: 10
Maaston kuittaustapa: lomakekuittaus

Tervetuloa reippaalle kahden tunnin pituiselle hyvän mielen issikkaretkelle sunnuntaina 17.02.2019. Haemme hevoset ennen retkelle lähtöä yhdessä pihatosta ja laitamme ne kuntoon pihapiirin hoitopuomeilla. Nousemme selkään kentällä, jossa otetaan tuntumaa retkiratsuun. Maastolenkki sisältää rauhallista kävelyä pienillä metsäpoluilla, reipasta tölttiä sekä vallattomat hankilaukat pellolla. Osallistujien tulee siis hallita hevonen kaikissa askellajeissa, mutta islanninhevosen ei tarvitse olla rotuna tuttu.

Sääennuste lupaa noin -8 asteen pakkasta. Tuulelta vältymme, joten ilmassa on lähinnä kirpeyttä ja alkavan kevään aurinkoa. Pukeuduthan kuitenkin lämpimästi.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan Keskustan kutsussa viimeistään 05.02.2019 muodossa:
Oma nimi - Kaksi ratsutoivetta

Löydät asiakashevosemme listattuna täältä. Jos et halua toivoa tiettyä ratsua, voit kertoa myös omista lähtökohdistasi ja mieltymyksistä ratsastajana, niin valitsemme sinulle sopivan hevosen. Kaikki asiakashevosemme ovat palvelualttiita, selväpäisiä ja kilttejä, mutta muistutamme asiakkaitamme kohtaamaan jokaisen hevosen kuitenkin aina yksilöllisesti.

Ilmoittautumalla sitoudut tekemään retkilomakkeen kirjoitustehtävät viimeistään 20.02.2019. Lomakkeiden vastaukset lisätään tälle sivulle lenkin jälkeen yhtenäisinä tarinoina.

Tallitarinoita maastoretkeltä

Maastolenkille saatiin vain yksi osallistuja, mutta niinhän sitä tupataan sanoa, että kun väki vähenee, pidot paranee. Retkeä lähti johtamaan Salli Hemjan kanssa. Keskelle letkaa sijoitettiin asiakkaamme Britta ratsunaan vauhdikas Dumba. Perää lähti pitämään tallitöistä rentoutumishetkeä kaipaava Iitu ratsunaan meidän uusin asiakashevonen Primus. Retki olikin itseasiassa Primuksen ensimmäinen lenkki kahden muun hevosen kanssa.