virtuaalinen
kennel

KuunhelkänNettisivujen ylläpito:
Uppe (VRL-11253)
sarapiippola@gmail.com
VIRTUAALIKENNEL
Ulkoasu © Sakkura 2017
Koristekuva © Simon Offermann

Tervetuloa Kennel Kuunhelkän sivuille!

Kennel Kuunhelkän on virtuaalinen Suomessa sijaitseva kennel. Kasvatamme novascotiannoutajia suurella sydämellä ja maalaisjärjellä. Sivustomme tarjoaa Sinulle tietoa koiristamme ja jalostustoiminnastamme sekä mahdollisuuden seurata elämäämme kuulumisten kautta. Novascotiannoutaja, tuttavallisemmin tolleri, on hauska reipas keskikokoinen rotu, joka janoaa seikkailua ja hyvän mielen tekemistä. Omat koiramme elävät Islanninhevostalli Lykkjan arjessa mukana ja lähtevät mielellään esimerkiksi maastolenkeille mukaan. Koiramme elävät siis kotona aktiivista elämää, mutta energiaa riittää myös säännöllisiin toko- ja agilitytreeneihin.

Kennel perustettiin marraskuussa 2017. Pentueita meillä teetetään hyvin harkiten. Tällä hetkellä kennelissämme on yksi jalostuskoirapari, jotka on valikoitu nimenomaan täydentämään toinen toistaan. Haluamme kasvattaa mahdollisimman hyväluonteisia, aktiivisia mutta fiksuja tollereita, jotka suoriutuvat erilaisista harrastuksista ja tarjoavat myös pitkäaikaista kumppanuutta omistajalleen ihan kotisohvallakin. Jalostuksessa käytämme vain näyttelyissä ja harrastuslajeissa jonkinlaista näyttöä keränneitä koiria, jotka on todettu myös kotioloissa hyväluontoisiksi ja terveiksi ystäviksi.

Meille koira ei ole ainoastaan urheiluväline tai sohvannurkan maskotti, vaan arjessa mukana touhuava, ainutlaatuinen elävä olento, jolla on lupa olla omanlaisensa. Siksi emme vaadi pentujemme uusilta omistajilta automaattisesti näyttelyiden kiertämistä tai säännöllistä totista harrastamista. Sen sijaan arvostamme kokonaisvaltaista huolenpitoa ja koiran kapasiteetin huomioon ottamista.

Toiminnasta vastaa Islanninhevostallin omistaja Salli Myllymaa, jolle kenneltoiminta on uutta, mutta jonka koiratuntemus on syventynyt vuosien saatossa vahvaksi.


Linkkilista

vFCI Näyttelykalenteri
Karvaturrit-foorumi vFCI:n kilpailukalenteri
Virtuaalimaailman kennelliitto Olemme rekisteröity kennel!