virtuaalihevonen
Rimma


Aktiivisuus

28.10.2017 Issikkapäivä
24.02.2018 Pakkasmaasto


Ulkoasu © Sakkura 2017
Kuvat © Willem83

<-- Palaa hevoslistaukseen

Rimma frá Byssahavn

taistelija

   Virallinen nimi   Rimma frá Byssahavn    Kutsumanimi   Rimma
   Rotu & sukupuoli   isl, tamma    Synt. aika & ikä   s. 2007 (10v)
   Säkä & väri   138cm, krj    VH-numero   VH-numero
   Kasvattaja   Stall Byssahavn    Omistaja   Lykkja Uppe VRL-11253

Rimma saapui meille samalta kasvattajalta kuin Saga. Luonteeltaan se on kuitekin täysin Sagan vastakohta. Rimma on omanlaisensa tuittutapaus, jolla on hidas lyllertävä askellus ja ponimainen luonne. Rimma on yleensä vain kokeneiden käytössä ja siitä saa kyllä ihan mukavan pelin niin pitkille retkille kuin tehokkaaseen treeniin kentällekin, jos jaksaa vähän nähdä vaivaa. Pahin virhe Rimman kanssa on yrittää pistää se ruotuun voimaa käyttäen. Tamma ei luovuta hevillä, mikäli sitä lähtee liikaa patistelemaan ja komentamaan. Sen sijaan kärsivällisyys ja sinnikäs ymmärtäminen vievät kohti tuloksia ja miellyttävämpää ratsastuskokemusta.

Johtajuuden Rimma usein ihan alkuun kyseenalaistaa ja vielä luovutettuaankin saattaa kokeilla josko omat ehdotukset menisi tällä kertaa läpi. Rimma on sisukas ja itsenäinen töpöttäjä, joka on kerännyt tiiviin kannattajajoukon, mutta joka vastaavasti herättää myös negatiivisia tunteita. Koska haluamme asiakkaidemme nauttivan retkistä ja saavan positiivisia elämyksiä tallillamme, e Rimmaa milloinkaan anneta uudelle ratsastajalle suoraan maastoretkelle. Rimmaan on hyvä tutustua aina ensin kentällä ja toivoa sitä vasta sitten maastoon, mikäli hevonen tuntuu omalta.

Pohjimmiltaanhan Rimma on älyttömän herttainen ja sympaattinen, mutta sen ulkokuori on kova ja terävä. Temperamenttisen pippurimyllyn sisällä elää ihan tavallinen tamma, joka nauttii luonnossa liikkumisesta ja toivoo ratsastajaltakin rentoutta ja positiivista asennetta.