virtuaalinen
islanninhevostalli

Lykkja

HenkilökuntaSalli Myllymaa
28-vuotias Salli ohjaa sekä kenttätunteja että maastoja. Hänen vanhempansa omistavat Lykkjan sisartallin Lykkeligin. Salli on huolellinen, aurinkoinen ja asiakaspalveluhenkinen.Iitu Palonen
21-vuotias rovaniemeläissyntyinen Iitu vetää Sallin ohella maastoretkiä ja tekee tallilla juoksevia arkitöitä. Iitu myös treenaa tallin hevosilla tarvittaessa. Rauhallinen Iitu on hyvin osaava ja varma, hevosista suurella sydämellä välittävä tyyppi.

VIRTUAALITALLI
Ulkoasu © Sakkura 2017
Kuvat © André Köster & Dalli

Asiakastoimintaa ympäri vuoden

Lykkja järjestää tarinapainotteista toimintaa halukkaille kysynnän mukaan. Ratsastamaan pääsee sekä maastoon että kentälle, minkä lisäksi järjestämme Vuonohevostalli Lykkeligin tiloissa askellajikilpailuita.

>> Lue asiakkaidemme jättämiä palautteita!

Maastoretket

Maastoratsastusretket toteutetaan 2-10 hengen ryhmissä (+vetäjä) osallistujien toiveet huomioiden. Yli 3 tunnin lenkkeihin kuuluu evästauko kodalla. Maastolenkit voidaan toteuttaa rauhalliseen tai vauhdikkaaseen tahtiin. Retkillä pääsee useimmiten myös tölttäämään. Kaikki asiakashevosemme soveltuvat maastokäyttöön ja kokemattomille annetaan luonnollisesti kaikkein varmimmat ratsut. Kokeneille löytyy ehdottoman mukavia, mutta myös aavistuksen vaativampia yksilöitä. Maastoretket pyritään järjestämään aina tuotosmuotoisesti pitääksemme vuorovaikutusta ja yhteisöllisyyttä yllä. Tulevista retkistä ilmoitetaan tallin etusivulla sekä toisinaan muilla foorumeilla ja sivustoilla.

Lykkjaan ovat tervetulleita myös ryhmät. Jos kaipaat tallijengillesi virkistysreissua, ota yhteyttä sähköpostitse sarapiippola@gmail.com niin luodaan yhdessä kiva maastoretki toiveenne huomioiden!

Kenttätunnit

Jos islanninhevonen on täysin uusi tuttavuus ja haluat esimerkiksi aluksi opetella tölttäämään kentällä, kannattaa osallistua kenttätunnille. Tunneilla voi käydä myös vakituisesti: Lykkjassa pyörii muutama vakioryhmä viikottaisina ratsastustunteina maanantaisin ja keskiviikkoisin. Ryhmät keskittyvät töltti- ja kouluharjoituksiin puomeja ja pieniä esteitä unohtamatta. Vakituiset ratsastajat saavat myös halutessaan valmistautua ja osallistua islanninhevostemme kanssa esimerkiksi ARJ-kilpailuihin!

Tuntitoiminta ei ole vielä pyörähtänyt käyntiin. Kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteyksissä talliväkeen. :-)

Askellajikilpailut

Vuonohevostalli Lykkelig tarjoaa käyttöömme suuren maneesin ja kentän, joissa molemmissa on tilaa katsojillekin. Järjestämme ARJ:n alaisia askellajikilpailuja epäsäännöllisen säännöllisesti sisartallimme puitteissa. Keväällä 2017 valmistui myös ulko-ovaalirata!

Onko askellajiratsastus sinulle uusi tuttavuus? Tutustu aluksi
Virtuaaliseen Askellajiratsastusjaoksen (ARJ) toimintaan!