virtuaalinen
islanninhevostalli

Lykkja


Lue ylläpidon terveiset

VIRTUAALITALLI
Ulkoasu © Sakkura 2017
Koristekuva © VRL-01436

Tervetuloa Lykkjaan!

Islanninhevostalli Lykkja on Suomessa sijaitseva virtuaalinen islanninhevostalli, joka tarjoaa maasto- ja vaelluspainotteista asiakastoimintaa, kasvattaa lyhytsukuisia islanninhevosia ja järjestää kysynnän mukaan myös askellajikilpailuja. Olemme tällä hetkellä suomalaisella virtuaalisella islanninhevoskentällä niitä harvoja talleja, jotka tarjoavat kasvatustyön ohella myös maastoretkitoimintaa islanninhevosilla.

Teemme ratsastusalueiden käytön suhteen yhteistyötä naapuritontilla sijaitsevan "sisartallimme", vuonohevosia kasvattavan Lykkeligin kanssa. Järjestämme kenttätunnit vuonohevostallin mailla suurella kentällä ja huonon sään sattuessa maneesissa. Keväällä 2017 valmistui myös ovaalirata tallikokonaisuuden yhteyteen. Maastoretkien ja -vaellusten miljöö on turvallinen ja monipuolinen, koostuen vuoden ympäri ratsastukseen soveltuvasta kirjavasta maastosta. Käytämme asiakashevosina varmajalkaisia, monenlaisille ratsastajille soveltuvia ehdottoman kilttejä ja palveluhenkisiä islanninhevostammoja ja -ruunia.

Toiminnasta vastaa Salli Myllymaa ja Iitu Palonen. Voit tutustua henkilökuntaan tarkemmin Asiakastoiminta-sivulla. Ihmisväen lisäksi tallilla on mukanan kolme novascotiannoutajaa. Voit tutustua heihin ja Kennel Kuunhelkän toimintaan täällä!

Nettisivujen ylläpito: Uppe (VRL-11253) / sarapiippola@gmail.com


Toiminta pähkinänkuoressa

 • Lyhytsukuisten islanninhevosten kasvatus
 • Vuorovaikutteinen maasto- ja tuntitoiminta
 • Orien valmistelu Yleislaatuarvosteluun
 • ARJ:n alaisten kilpailuiden järjestäminen
 • Islanninhevosmiitit ja muut tapahtumat
 • Rodun suosion kohottaminen pienin askelin

 • Talliseinä

  >> TAPAHTUMAKALENTERI

  Linkkilista

  Islanninhevonen VirtuaaliWikissä Syndur, Ruotsi
  Virtuaalinen ratsastajainliitto Jakur