VUONOHEVOSTALLI LYKKELIG

Etusivu - Orit - Tammat - KasvatusTervetuloa vuonohevostallille!

Tervetuloa tutustumaan virtuaalisen vuonohevostalli Lykkeligin toimintaan. Olemme kasvattaneet vuodesta 2014 laadukkaita koulupainotteisia norjanvuonohevosia kilpailukentille sekä jatkamaan sukuaan muiden kasvattajien omistuksessa. Hyväluonteisia vuonohevosia myydään myös mieluusti ratsastuskouluihin ja yksityiseen harrastuskäyttöön. Olemme alusta asti keskittyneet uusiin lyhytsukuisiin linjoihin, joten tuomme aika-ajoin myös uusia tuontihevosia naapurimaistamme meille kilpailemaan ja liittymään myöhemmin mukaan jalostustoimintaamme.

Hevosemme ulkoilevat suurimman osan päivästä ja yöpyvät tilavassa tallirakennuksessa. Sään salliessa hevoset ovat ympäri vuorokauden ulkona suurissa pihattomaisissa ulkoilutarhoissa luonnonmukaisessa maastossa. Kaikki vuonohevosemme pääsevät ikään katsomatta vähintään kaksi kertaa viikossa maastoon: näin hevoset tottuvat maasta käsin tai ratsastaja selässään pienestä pitäen luonnon oikkuihin ja tämän myötä meillä on antaa kasvateillemme maastovarmuustakuu!

Kasvatustyön ohella pyrimme lisäämään vuonohevostietoutta järjestämällä harrastajille vain vuonohevosille avoimia tapahtumia, kisoja ja maastoratsastusretkiä.

Vuonohevosten keskeltä sinut lämpimästi tervetulleeksi toivottaa
    Uppe VRL-11253
    sarapiippola@gmail.com


Muita vuonohevoskasvattajia

Brynhild
Midgård Fjords
ThorrbyYhteistyössä Islanninhevostalli Lykkja

Teemme yhteistyötä tapahtumajärjestämisen ja tilojen yleisen käytön suhteen naapurissamme sijaitsevan "sisartallimme" Islanninhevostalli Lykkjan kanssa. Asiakaslähtöistä maastotallia ylläpitää siskontyttäreni Salli, jonka kanssa päätimme nimetä issikkatallin linkittymään osin Lykkeligin nimeen läheisen sijainnin ja yhteistyökuvion kunniaksi.VIRTUAALITALLI / SIVUN KUVA © PAULIINA KONTINEN