∼ CHRISTMAS EDITION ∼


KATRIINAN TALLI

PORTINPIELI      TALLIN JOULUPIHA      LIINAHARJAT      VILINÄÄ JA VILSKETTÄ      JOULUKALENTERIKatriinan tallin joulumaasto 22.12.2018

   


Lämpimästi tervetuloa aloittamaan joululoma oman hevosen kanssa maastoretken merkeissä Katriinan tallille. Matkaan lähdetään lauantaina 22.joulukuuta kello 11 tallin pihasta. Kuljemme letkassa hiekkateillä, rämmimme kinttupolkuja metsässä ja nelistämme hankilaukkojen merkeissä pellolla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki hevosenomistajat maastovarmoine ratsuineen. Tallille palataan takaisin noin 12.30.

Maastoretken päätteeksi kokoonnutaan tallipihan joulukahvilaan nauttimaan jouluherkkuja, juomaan glögiä ja laulamaan joululauluja yhdessä! Tallin karsinat on varattu päivän ajaksi hevosvieraiden käyttöön ja mikäli tallista loppuu tila kesken, järjestyy kentän aitaaminen pienemmiksi tarhoiksi, joissa osa hevosista voi nauttia päiväheinistä sillä aikaa, kun ihmisväki virittäytyy tuvassa joulumielelle.

Ilmoittautuminen:
Mukaan retkelle pääset kirjoittamalla hevosellesi päiväkirjamerkinnän maastoretkipäivästä oheisen lomakkeen apukysymysten avulla. Julkaisemme kaikki merkinnät tällä sivulla. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.12.2018.

Ohjeet:
- Lauseenjatkamisosioissa voit jatkaa vain kyseisen lauseen loppuun tai tarinoida asiaan liittyen useammallakin virkkeellä.
- Voit osallistua usealla alteregolla. Yksi hevonen voi kuitenkin osallistua maastoon luonnollisesti vain kerran. Lähetäthän jokaisen hahmon suorituksen erikseen.


Osallistuvat ratsukot

Osallistujat on jaettu letkaan koon, reippauden ja yleisen maastovarmuuden mukaan isot edellä, pienet perässä ♥

Letkaa johtaa Katriina ratsunaan Tupuna-tamma
Tinu & suomenhevonen Hämy
Luna Laakso & suomenhevonen Sieppi
Eleanor Huntigdon & itäfriisinhevonen Ruby
Sofia Tuovinen & suomalainen puoliverinen Sanni
Ekku & shire Matti
Theo & suomenhevonen Kalle
Rea Miller & englantilainen täysiverinen Roki
Sylvi & suomenhevonen Loitsu
Milla Jokinen & norjanvuonohevonen Brilla
Salli Myllymaa & islanninhevonen Vindur
Iitu Palonen & islanninhevonen Nalle
Jonna Kuunkoski & gotlanninruss Hektor
Jannica & shetlanninponi Dice


KATRIINAN TALLI ON VIRTUAALITALLI / TUTUSTU TEKIJÄNOIKEUKSIIN