∼ CHRISTMAS EDITION ∼


KATRIINAN TALLI

PORTINPIELI      TALLIN JOULUPIHA      LIINAHARJAT      VILINÄÄ JA VILSKETTÄ      JOULUKALENTERI7. luukku

Mitäpä jos tänä jouluna pyrkisimme tietoisesti vähentämään aineellisia lahjoja ja keskittyisimme materian sijaan elämyksiin ja avunantoon? Tässä muutamia lahjaideoita, joita mattimyöhäinen joulunodottajakin voi hyödyntää. Moni ideoista vaatii vain sinulta hieman aikaa ensi vuonna. Hus pois kiireiset ostoskeskus-hikoilut, tervetuloa uudet muistot ja lähimmäisenrakkaus!

♥ Anna vanhemmille vapaa-aikaa lahjomalla heitä pinkalla siivous- ja pyykkäyslahjakortteja, joita he voivat alkuvuoden aikana lunastaa käyttöönsä.
♥ Lupaudu viemään kummilapsesi tai pikkusisaruksesi teatteriin. Suomesta löytyy paljon laadukasta ja sopuhintaista lastenteatteria.
♥ Yllättikö digiaika isovanhemmat? Tarjoa mummille kattava opastus tietotekniikan maailmaan.
♥ Lapsiperheet ilahtuvat varmasti, kun lupaudut lastenvahdiksi pariskunnan treffi-illan ajaksi.
♥ Kumppanin aineeton lahjominen on helppoa: rentouttavasta hieronnasta tai lempiartistinne keikasta ei kukaan tohdi kieltäytyä.
♥ Mikäli talous antaa myöten, tarjoa ystävälle talvinen islanninhevosretki tai hemmottele kylpyläpäivällä!

Mikäli haluat muistaa lahjan saajaa myös aineellisesti pienellä lahjalla, osta jotakin sellaista, josta on hyötyä ja iloa. Hyvä lahja on sellainen, jota saaja ei itse raaskisi ostaa, mutta joka edustaa ihan tavallista käyttöön menevää asiaa. Päivittäistavaroista koostuva ruoka- ja tarvikekori ilahduttaa, etenkin jos valitset Pirkan sijaan sitä vähän kalliimpaa sorttia, jota lahjan saaja ei ehkä arkena raaskisi ostaa. Myös heijastin on aina varma pikkulahja!KATRIINAN TALLI ON VIRTUAALITALLI / TUTUSTU TEKIJÄNOIKEUKSIIN