∼ CHRISTMAS EDITION ∼


KATRIINAN TALLI

PORTINPIELI      TALLIN JOULUPIHA      LIINAHARJAT      VILINÄÄ JA VILSKETTÄ      JOULUKALENTERI5. luukku


Ihana punainen Vilma ja lumileikit

Joulukuun viidentenä päivänä hiljaiseen myyntiin siirtyy viime kesän suomenhevoskasvatti Riinalan Vilma. Kas tässä vasta herttainen hevosenalku, jota hieman uudet jutut ujostuttaa, mutta joka myös omaa oikein hyvän palveluhenkisen asenteen työtä kohtaan. Vilmaa on käsitelty säännöllisesti, se on käynyt maastossa käsihevosena ja normaalit arjen hommat pitäisi olla sille selvät. Uusia paikkoja, uusia kavereita ja uutta ruokaa se tuppaa arvioimaan alkuun hieman epäröiden, mutta puhisten ja pöhisten menee kyllä tutun käsittelijän kanssa vaikka tappurapensaan läpi eli kyllä tämänkin punaisen naperon sisällä asuu taattu suomenhevosluonne, jota nyt vain on vielä nuori ikä ja kypsymättömyys hieman terävöittämässä.

Punarautias Vilma on syntynyt 25.05.2018. Sillä on tasan 4-polviset sukujuuret. Isäksi valikoitui kantakirjaori Fiktion Vilkku, jolla on kokoa ja yritteliäs luonne. Vilman emä on meidän oma kasvattitamma Riinalan Visla, jonka ensimmäinen jälkeläinen, viime vuonna syntynyt Vienna jäi omistukseemme. Emältään Vilma on perinyt aavistuksen verran ennakkoluuloisuutta, mutta isän reipas luonne pehmittänee emän puutteita. Isän myötä tammassa on varmasti potentiaalia varsinkin kouluratsastuksessa ihan kilpailumielessäkin. Emän kanssa ei ainakaan vielä olla ryhdytty kilpuroimaan, vaikkei sille estettä sinänsä olekaan.

Vilmalle etsitään loppuiän pysyvää kotia. Maastoratsastukseen ja koko perheen harrastushevoseksi Vilma on kuin tehty. Ratsastuskouluun Vilma on ehkä aavistuksen liian stressiherkkä. Vilkkeestä kasvanee roteva hevoskokoinen tallustelija. Kasvattajana annan kaiken mahdollisen tukeni ja apuni hevosen kanssa. Myös talli- tai pihattopaikka meidän tallilta onnistuu, mikäli Kapikkalan kunnan alue on mieluisaa tai tamma kärsii muualla sopeutumisongelmista. Tämä hevonen kaipaa rakastavan uuden omistajan, jolla on kiinnostusta pitää esimerkiksi päiväkirjaa kehityksestä.

Ikääntyminen omistajan päätettävissä. Vapaamuotoiset harkitut tarjoukset voi jättää vieraskirjaan. Liitäthän mukaan sähköpostisi tai Keskustan nimimerkin, jotta saamme sinuun yhteyden, kiitos!Pusuja naapurin poninuorikolle Aidalle, joka on lainassa meidän pihatossa Vilman remukaverina♥

KATRIINAN TALLI ON VIRTUAALITALLI / TUTUSTU TEKIJÄNOIKEUKSIIN