∼ CHRISTMAS EDITION ∼


KATRIINAN TALLI

PORTINPIELI      TALLIN JOULUPIHA      LIINAHARJAT      VILINÄÄ JA VILSKETTÄ      JOULUKALENTERI1. luukku

 

Ensimmäisen luukun päätähtinä ovat meidän hevoset, joiden jouluedition-sivut ovat nyt julkistettu. Niin tallin kuin pihattojen asukkaiden esittelyt löytyvät Liinaharjat-sivulta kuvia klikkaamalla. Tallin omia hevosia saa tulla hoitamaan ja halukkaat voivat ratsastaa hevosilla kentällä itsenäisesti koko joulukuun ajan. Shetlanninponeista Alpoa ja Almaa saa lainata lasten käyttöön esimerkiksi talutushetken merkeissä. Kärrylenkille saa lähteä milteipä kaikkien aikuisten suomenhevosten kanssa aitojen ulkopuolelle maastoon, mikäli ajohommat on hallussa. Huomioithan hevosen iän ja kapasiteetin, kun suunnitelet hevosteluhetkesi ohjelmaa. Meillä asuu myös nuoria hevosia, oreja ja eläkeläistammoja, joten tutustu hevosen esittelyyn ennen tallikäyntiä ja suhteuta puuhastelu hevosen voimavaroihin. Hevosemme ovat pitkälti harrastehummia, jotka eivät ehkä toimi ihan niin mutkattomasti kuin ratsastuskoulun asiakashevoset. Joukosta löytyy kuitenkin aikamoisia helmiä, joten ota mukava asento ja lähde tutustumaan laumaan avoimin mielin.

Jos oikein innostut ja haluat ilahduttaa joulupihan väkeä pienellä tekstilahjalla, etusivun vieraskirjaan voi jättää koko joulukuun ajan lyhyitä raportteja tai juonellisia tarinoita hevosten hoitamisesta ja liikuttamisesta. Liitä tarinan loppuun sähköpostiosoitteesi ja linkki vapaavalintaisen hevosesi sivuille, jolle haluaisit suurin piirtein samanmittaisen päiväkirjamerkinnän, niin saat viimeistään aaton jälkeen sähköpostiisi vastalahjan!

Julkaisemme kaikkien meillä hevostelemassa käyneiden tarinat joulun jälkeen allekirjoittaneen kommentin kera tällä sivulla ♥


KATRIINAN TALLI ON VIRTUAALITALLI / TUTUSTU TEKIJÄNOIKEUKSIIN