KATRIINAN TALLI

PÄÄSIVU    ESITTELY    HEVOSET    KASVATUS    TOIMINTA    TALLIPÄIVÄKIRJA

Tervetuloa!

Katriinan talli on virtuaalinen pienimuotoinen suomenhevossiittola Kapikkalan kunnan maalaismiljöössä. Toimintaa aloittaessa vuoden 2014 kesällä en osannut kuvitellakaan kuinka antoisaksi ja omanlaiseksi hevostoimintamme vielä vuosien aikana omalla painollaan muotoutuukaan.

Kasvatamme pienimuotoisesti ratsupainotteisia suomenhevosia etuliitteellä Riinalan. Varsakesät ovat vuosien saatossa muodostuneet olennaiseksi osaksi tallin verkkaista vuosirytmiä. Muuhun tallin toimintaan lukeutuu tapahtumatempaukset aina viimeistään silloin, kun muu sosiaalinen elämä alkaa rajoittua lähinnä hevosille höpöttelyyn.

Laumamme koostuu pitkälti suomenhevosista, jotka elävät luonnollista pihattoelämää monipuolisessa maastossa ulkoillen sekä tarpeen tullen suojaisessa pihatossa tuulta ja tuiskua pakoillen. Suomenhevosten ohella meillä on muutama shetlanninponi, joiden kanssa harrastamme lähinnä näyttelyitä ja vähän agilityakin. Pihatoista huolimatta pihassa on myös tallirakennus, jossa tammat saavat rauhassa varsoa ja jossa on tilaa toisinaan myös yksityisille hevosille.

Kiva kun tulit vierailemaan nettisivuillemme. Löydät täältä hevostemme tiedot, kasvatusinfoa sekä tallipäiväkirjan, josta voit lukea tallimme arjesta. Olemme yksityinen hevostalli, joten asiakasvierailuista sovitaan erikseen.

Aurinkoisin heppaterkuin tallin pääjehu Katriina Iso-Pyökkäri Uppe VRL-11253
Virtuaalisen ratsastajainliiton
hyväksymä harrastetalli

Anna meille positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!


Lähitienoot ovat täynnä talleja!
Vieraile myös näillä virtuaalitalleilla:

Hurmanjyrkkä - Jukola - Raisula - Rihtniemi
Runoranta - Ruunilan ratsutila - Trullinummi


KATRIINAN TALLI ON VIRTUAALITALLI / ALKUPERÄINEN ULKOASU © M LAYOUTS
ULKOASUN MUOKKAUS © UPPE / ULKOASUN TAUSTA © SMERIKAL
SIVUN KORISTEKUVA © NURINKURIN.NET (VAPAASTI KOPIOITAVAA)