TERVETULOA!


"Kyllä näitä poneja tänne mahtuisi useampikin. Ei nämä paljon syö. Eikä näihin paljon aikaa mene. Muksuilla riittää tekemistä ja poneille pihatot mettän reunaan. Eikä meidän niitä tarvitse alkaa kasvattaa mitenkään erityisen tavoitteellisesti. Omaan käyttöön varsa tai pari vuodessa." Siinä oli kuuluisat viimeiset sanat, jotka johtivat meidät elämämme huonoimpaan ja samalla parhaimpaan mahdolliseen päätökseen.Iltamäki on virtuaalinen gotlanninrusstalli. Olemme kasvattaneet vuoden 2015 alusta lähtien russponiratsuja monipuolisiksi harrastus-, näyttely- ja kisakavereiksi. Gotlanninrussissa rotuna viehättää sen ponimaisen muodokas ulkonäkö, monikäyttöisyys sekä oppivainen, fiksu luonne, jota ei tule aliarvioida. Otimme russponien kasvattamisen alkumetreillä myös virtuaalimaailman puitteissa mielenkiintoisen haasteen vastaan. Haluamme nostaa rodun suosiota virtuaaliharrastajien keskuudessa ja tarjota rodusta kiinnostuneille poneja mahdollisimman laadukkaista vanhemmista keskittyen tällähetkellä etenkin uusiin sukulinjoihin.

Meillä ponit elävät rytmitettyä välietappien täyteistä elämää tavoitellen Yleislaatuarvostelun palkintoa. Kantakirjakelpoiset kantakirjaamme nuorina, minkä jälkeen poneilla kilpaillaan koulu- ja esteratsastuksessa. Jokaisella ponilla teetetään vähintään neljä jälkeläistä, joista osa myydään. Panostamme myös teksteihin laatuarvostelun vaatimusten ohjaamana. Yleislaatuarvostelupalkinnon saavutettuaan poni on täyttänyt meillä suuret saappaansa. Kaikki tämä toteutetaan kuitenkin varsin lupsakalla aikataululla ponin oma potentiaali huomioiden.

Omaa gotlanninrussia suunnittelevan kannattaa ehdottomasti kääntyä meidän puoleen, sillä kasvatuksessamme yhdistyvät mielekkäästi rauhallinen tahti, tavoitteellisuus ja laadukkaat vanhemmat. Iltamäen kasvatilla on varsin hyvät lähtökohdat menestykseen, mutta uudelta omistajalta toivomme loppujen lopuksi vain mahdollisuutta antaa ponille rakastava, pitkäaikainen koti. Jokainen syntynyt varsa edesauttaa virtuaalisen russponikannan määrän kasvua, joten arvostamme suunnattomasti myytyjen ponien käyttöä siitosponeina.


Tallia ja nettisivuja ylläpitää Uppe (VRL-11253)
Yhteydentotot Keskustan tai sähköpostin sarapiippola@gmail.com kautta.


TYKKÄÄ MEISTÄ
VRL:N LISTALLA!

Klikkaa ja äänestä meitä
VRL:n tallilistalla ylöspäin ♥
ILTAMÄEN TALLIN
ARKI JA JUHLA

Selaa menneitä ja
ajankohtaisia talliuutisia
MUITA VIRTUAALISIA
RUSSPONIKASVATTAJIA

Cresendo
Pompeji
Ponipallero
Ponipolku
Radical Trotters


VIRTUAALITALLI / SIVUN KORISTEKUVA © VRL-01248