Vuokrattavat talli- & pihattopaikat

Kesästä 2017 alkaen Talvia vuokraa takuuvarmasti laadukkaita ja yksilöllisesti räätälöitäviä täysihoitopaikkoja kaikenkokoisille hevosille ja poneille, ehkä juuri sinunkin omalle silmäterällesi. Meillä on uudet, vasta rakennetut maalaishenkiset talli- ja sosiaalitilat sekä hyvät mahdollisuudet valmentautua ja harrastaa lajissa kuin lajissa. Vaikka Talvia onkin vahvasti koulupainotteinen talli, meiltä löytyy myös hyvä estekalusto ja tilavalla kentällä on tilaa kärryttelyllekin. Yksityishevoset löydät täältä.

Sen lisäksi, että Talviassa on kaikki viimeisen päälle laitettu jotta kaksijalkaiset varmasti viihtyvät, elävät meillä nelijalkaisetkin todellista hevosenelämää. Kokopäivätarhaus isommissa laumoissa pitää hevosen kuin hevosen mielen virkeänä ja yksilötarhauksenkin vaativat hevoset on sijoitettu kavereiden välittömään läheisyyteen. 12-tuntisen tarhauksen päätteeksi hevoset pääsevät yöpymään suuriin, mukaviin ja puhtaisiin karsinoihin ja pihatoissa asuvat hevoset nauttivat siisteistä makuupaikoista ja kaverien seurasta kellon ympäri.

Talvian tallirakennuksen kaikki 10 karsinapaikkaa on varattu pääsääntöisesti yksityishevosten käyttöön ja viihtyisät sosiaalitilat ovat erillisessä tuparakennuksessa heti tallin vieressä. Tallissa olevien tilavien hoito- ja pesukarsinoiden lisäksi hevosen voi kytkeä hoidettavaksi myös leveälle käytävälle tai ulos puomeille. Tutustu tallin pohjapiirroksiin ja karsina- sekä tarhausjärjestyksiin täällä.

Talvian on tarkoitus tarjota omaan harrastamiseen tietynlainen ympäristö, talliporukka ja pohja itsenäiselle tarinoinnille, jonka vuoksi meiltä ei löydy esimerkiksi foorumia jossa jokaisella yksityisenomistajalla olisi samasta muotista veistetyt päiväkirjat. Erillistä toimintaa meillä ei myöskään yksityisille jatkuvasti järjestetä, mutta toiveita saa ehdottomasti esittää ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Täysihoito & hinnasto

Täysihoito (karsina) 450v€ sisältää:
- kokopäivätarhaus 12h ja loimitus tarvittaessa
- karsinan siivous päivittäin, turvekuivitus
- tarhojen siivous tarvittaessa
- vapaa heinä ja väkirehut kahdesti päivässä
- kentän, kaluston ja maastojen vapaa käyttö
- oma varustekaappi satulahuoneesta
- laidunpaikka 1.5.-31.10.

Täysihoito (pihatto) 350v€ sisältää:
- ympärivuorokautinen tarhaus
- tarhojen siivous tarvittaessa
- vapaa heinä ja väkirehut kahdesti päivässä
- kentän, kaluston ja maastojen vapaa käyttö
- oma varustekaappi satulahuoneesta
- laidunpaikka 1.5.-31.10.

Lisäpalvelut: suojitus tarhaan 20v€ /kk, liikutus kerran viikossa 45v€ /kk, yksittäinen liikutus 15v€ /krt, trailerin vuokra 20v€ /vrk, Raimon valmennus 30v€ /krt, kengitys tallin puolesta 50v€ /krt, hieronta tallin puolesta 30v€ /krt, klippaus 30v€ /krt

Mikäli hevosenomistajalla on tarvetta yksittäiselle lisäpalvelulle, siitä ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Tallin omistamia trailereita saa halutessaan käyttää esimerkiksi kisamatkoihin tai klinikkakäynteihin, kunhan siivoaa trailerin seuraavaa varten. Talviassa on säilytystilaa myös omille trailereille. Hevoselle on mahdollista ostaa viikottainen liikutuspalvelu, tai ihan vain yksittäinen liikutuskerta tarvittaessa. Valmentajamme Raimo on myös tallilaisten käytettävissä vaikka useamman kerran viikossa, mutta tallin puolesta ei yksittäisiä valmennuskertomuksia kirjoiteta, ellei erikseen ole järjestetty vaikka pienryhmävalmennusta. Myös omistajien omat tutut valmentajat ovat tallille toki tervetulleita. Tallin puolesta on mahdollista saada myös kengityksiä, klippauksia ja hierontoja.

Vuokranmaksu

Vuokranmaksu on Talviassa yksinkertaista: kuittaat vain Keskustan chatissa, sähköpostissa, tai vaikka skypessä maksavasi vuokran. Kertyneistä lisäpalveluista sinun ei tarvitse pitää kirjaa, eikä näin ollen ilmoittaa maksettavaa summaa. Helppoa, eikö? Mitään tiettyä kuukausittaista eräpäivää maksulla ei ole, kunhan kuittaus lähetetään aina kerran yhden kalenterikuukauden aikana. Vuokraa ei voi kuitata etukäteen. Mikäli kuittaus jää lähettämättä kahtena perättäisenä kuukautena, vuokralainen irtisanotaan ilman erillistä ilmoitusta tai muistutusta ja karsinapaikka vapautuu. Kuittauksen takoituksena on pitää huolta siitä, että omistaja ei ole unohtanut hevostaan lojumaan meille.

Koska vuokranmaksu on meillä niin helppoa, yksityishevoselle olisi suositeltavaa kirjoittaa vaikka päiväkirjaa aina välillä. Ensisijaisesti vuokraammekin paikkoja jollakin tapaa aktiivisille hevosenomistajille, mutta ei sen tarvitse olla välttämättä tarinointia. Myös Talvian järjestämään toimintaan olisi erittäin suotavaa osallistua silloin tällöin, muistathan kurkata välillä tapahtumakalenteria! Omiakin kisoja, valmennuksia ja muita tapahtumia saa tallin tiloissa halutessaan järjestää, kunhan ilmoittaa tapahtuman linkin chatissa, jotta osaan lisätä sen kalenteriimme.

Varsinaista aktiivisuuspakkoa ei ole asuakseen Talviassa, mutta jollakin tapaa tulisi käydä ilmi, ettei hevosta ole unohdettu - joko hevosen sivuilta tai vaikka osallistumalla keskusteluun.

Keskustelu

Ensimmäisen yksityisasukkaan myötä Keskusta-foorumille perustetaan yhteinen, yksityinen chattikeskustelu, johon lisätään osanottajiksi kaikki yksityishevosten omistajat. Sitä kautta kaikki tavoittavat toisensa helposti, jos haluaa vaikka jättää ilmoituksia, mainostaa tapahtumia tai jutustella muuten vain mukavia ja tutustua toisiinsa. Keskustelun viesteistä tulee vastaanottajille aina uusi ilmoitus. Keskusteluun ei ole kuitenkaan pakko osallistua jos haluaa harrastaa rauhassa, ja siitä voi halutessaan poistua lisäämisen jälkeen. Jos Keskustan ilmoitukset häiritsevät useampaa, voidaan yhdessä pohtia sen tilalle joku toinenkin keskustelukanava.


Hae tallipaikkaaPiilota lomake

Kaikki kentät ovat pakollisia. Lähetä vapaamuotoinen tallipaikkahakemus alla olevalla lomakkeella ja liitä hakemukseen vapaamittainen esittely itsestäsi ja hevosestasi. Halutessasi voit lähettää hakemuksen mukana itsestäsi myös kuvan tekijänoikeuksineen. Esittely ja kuva lisätään muita tallilaisia varten kaappiisi, mikäli saat tallipaikan. Tee hakemus vakituisella nimimerkilläsi ja liitä mahdollinen alter ego vasta hakemukseen.

Muista ilmoittaa haluatko karsina- vai pihattopaikan (pihattoon vain tammoja tai ruunia). Mahdollisia lisäpalveluita ei listata hakemukseen, niitä voi pyytää halutessaan sitten tarpeen mukaan. Voit jättää hakemuksen vaikka yksityistalli olisi täynnäkin, jäät tällöin jonottamaan vapautuvaa paikkaa, mutta tallivastaavalla on myös oikeus hylätä hakemus.

Huomioithan, että hevosellasi tulee olla siistit, valmiit sivut ja ainakin lyhyesti selvitetty luonnetta, jotta työntekijät osaavat käsitellä hevostasi sen vaatimalla tavalla ja muut voivat hyödyntää hevosta omissa tarinoissaan.

Nimimerkki:
Sähköposti:
Hevosen osoite:  
Hakemus:
2 + 2 =