Kouluratsuja & kauhutarinoita

Olin uppoutuneena omiin ajatuksiini, kun eräänä tympeänä kevätaamuna jaoin tavalliseen tapaani puoliunessa rehuja paikallisen ranskalaisen kilpatallin hevosille. Kello löi tuskin kahdeksaa kun sain ennestään tuntemattomalta juristilta soiton, että olen erään kaukaisen sukulaisen, Adalene Babineauxin, ainoa elossa oleva verisukulainen. Adalene oli siirtynyt ajasta ikuisuuteen ja hän sattui olemaan ikivanhan Raconteurin ritarilinnan omistajatar. Linnan, josta olin kuullut vain villejä, uskomattomia tarinoita, ja joka oli nyt minun.

Elämänsä ehtoopuolella Adalenen mielessä myllersi ja hän höpötteli sekavia oman päänsisäisen fantasiamaailmansa tapahtumista. Mutta oliko kaikki vain fantasiaa? Tarinoiden mukaan Raconteurin mailla kummittelee ja tapahtuu selittämättömiä, mutta kaupunkilaiset kertovat vanhan naisen vain alkaneen uskoa liiaksi vanhoihin satuihin. Eihän kummituksia ole olemassakaan. Eihän?

Jää nähtäväksi, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, itsehän en muutamaa kauhutarinaa kavahda. Innosta ja jännityksestä vapisten pakkasin elämäni kohti uusia seikkailuja, suuntana Lounais-Ranskan rannikko. Edelleen epäuskoisen puolisoni pyörittäessä linnassa hotellibisnestä, voin itse vihdoin tehdä sitä, mistä olen nuoruuteni haaveillut: harrastaa huippuunsa hiottua kilpakouluratsastusta ja kasvattaa toinen toistaan upeampia Selle Francaiseja. Linna on avattu kävijöille kesäkuussa 2015, tervetuloa ken uskaltaa!


Yhteistyökumppanimme Wreathvalley

Emmeline Rochier

virtuaali@tunturiponi.net    Kiiskinen VRL-01811

Suosittele meitä Virtuaalisen
Ratsastajainliiton tallilistalla!
Päivitetty viimeksi 07/2017
kävijää alkaen 06/2015