Seljasaaren Kartano

Seljasaaressa tapahtuu

Seljasaaressa järjestetään säännöllisesti jaosten alaisia kilpailuita, pääasiassa toki kouluratsastuksen merkeissä koska olemme vahvasti koulupainotteinen talli. Tilalla on erinomaiset, turvalliset ja säännöllisesti huolletut puitteet kisojen järjestämiseen vuoden ympäri. Koska kisoja järjestetään meillä niin paljon, kaikkia niitä ei listata tälle sivulle, vaan kaikki tavalliset ratsastuskilpailukutsut löytyvät Seljasaaren rekisteritietojen puolelta. Näyttelyt, erityisemmät kisat ja muut tapahtumat lötyvät normaalisti omasta kalenteristamme.

Suotuisilla ilmoilla kilpailut järjestetään joustavapohjaisella, valaistulla ratsastuskentällämme verryttelyn pyöriessä maneesin puolella. Vaikka kenttä pysyy nykyaikaisen tekniikan ansiosta sulana myös talvisin, lumen laskeuduttua kilpailut siirretään yleensä lämpöeristetyssä maneesissa pidettäviksi, josta löytyy myös tilava katsomo ja mahdollisuus pikkupurtavaan.

Kilpailuiden lisäksi tavoitteena on järjestää satunnaisesti erilaisia suomenhevosille avoimia näyttelyitä ja ehkä myös muita sekalaisia tapahtumia: valmennuksia, teemapäiviä, myöhemmin vaikka kasvattipäiviä ja sen sellaista, kuitenkin vain mikäli ylimääräistä aikaa jää.


PVM Tapahtuma Kutsu Huomioitavaa
31.03.2016 NJ Näyttelyt Tulokset Suomenhevosille
07.02.2016 VSN Show-näyttelyt Tulokset Suomenhevosille + kasvattaja- & käyttöluokat
20.01.2016 NJ Näyttelyt Tulokset Suomenhevosille
12.01.2016 VSN Show-näyttelyt Tulokset Suomenhevosille + kasvattaja- & käyttöluokat
08.12.2015 VSN Show-näyttelyt Tulokset Suomenhevosille + kasvattaja- & käyttöluokat
28.10.2015 VSN Show-näyttelyt Tulokset Suomenhevosille + kasvattaja- & käyttöluokat
06.10.2015 VSN Show-näyttelyt Tulokset Suomenhevosille + kasvattajaluokka
27.04.2015 VSN Show-näyttelyt Tulokset Suomenhevosille
10.07.2014 VSN Show-näyttelyt Tulokset Suomenhevosille + kasvattajaluokka