Honeydale Ponies

London Boulevard KTK-II

Maahantuonut ja omistaa Honeydale Ponies VRL-01811
Syntynyt 25.01.2015     (ikääntyy epäsäännöllisesti), rekisterinumero VH15-035-0055
Connemaranponiori, väriltään ruunivoikko, säkäkorkeus 145cm
Koulupainotteinen, tavoitetaso kansallinen Vaativa B

Lätty oli pienenä vähän sellainen ruma ankanpoikanen. Järkytys oli melkoinen nähdessäni mikä parivuotias turrikka käveli trailerista ulos, kun odotin taas jotain taattua brittiläistä muchos stallionia. Poni oli arka ja pelokas, ei mikään kovin nätti ja aika hontelokin. Ajan kanssa Lätystä kuoriutui kuitenkin ihan kelpo ponikansalainen, uteliaisuus päihitti pahimman arkuuden ja saipa se pari lihastakin kasvaessaan, vaikka onhan se vieläkin vähän kolho pitkine koipineen. Hoitaessa ori on kuitenkin aina ollut ihan kiltti, kunhan sitä on käsitelty varmasti, rauhallisesti ja edetty ponin tahtiin.

Ratsuna Lätty on ihan peruskiva. Vähän ehkä hitaamman puoleisesti oppiva, mutta kuitenkin parhaansa yrittävä. Mörköjä se näkee edelleen vähän joka puolella, mutta reagoi niihin lähinnä paikoilleen jähmettymällä eikä pakenemalla. Ihan aloittelijoiden ratsuksi Lätty ei kuitenkaan sovi, sillä sen kanssa tarvitsee olla todella määrätietoinen, kuitenkaan ponin herkkää mieltä järkyttämättä. Kun Lätyn kanssa löytää yhteisen sävelen, sen kanssa on oikein mukava työskennellä eivätkä sen askellajitkaan ole lainkaan hassummat. Erityisesti laukka on ihanan keinutuolimainen, helposti säädeltävissä ja luonnostaan ylämäkeen. Maastoillessa poni toimii parhaiten kaverin kanssa, koska silloin kaikki ei ole ihan niin jännää.

Sukutiedot

i: London Fighter
conn mkm 148cm
ii: Casheldale's Finley conn mkm 148cm iii: evm
iie: evm
ie: Cheann Starfighter conn rt 144cm iei: evm
iee: evm
e: Ballyegan O'Molly
conn rnvkk 145m
ei: Boulean Dun conn rnvkk 144cm eii: evm
eie: evm
ee: Millie Moor conn rnkm 144cm eei: evm
eee: evm

Jälkeläiset

London Boulevard on tarjolla jalostukseen. Se ottaa vastaan connemara- ja ratsuponijalostukseen soveltuvia tammoja. Mikäli olet kiinnostunut käyttämään oria, ota sähköpostitse yhteyttä omistajaan.

01. conn-o DF London Calling, syntynyt 12.06.2017 tammasta Cry Me A River

Kilpailutiedot

Näyttelyt:
RCH + 10p, 15.02.2015, Virtuaalinen Connemaranponiyhdistys

KRJ-Cupit:
Ei kilpaillut.

Ominaisuuspisteet:
Hyppykapasiteetti ja rohkeus
Nopeus ja kestävyys
Kuuliaisuus ja luonne
Tahti ja irtonaisuus
Tarkkuus ja ketteryys
Kouluratsastuksessa op. (tasolla )