Olet lämpimästi tervetullut!


Kaunolan Kartano on turvapaikka niille virtuaalihevosilleni, jotka eivät oikein kuulu mihinkään. Tällä tallilla ne saavat elää omannäköistä elämäänsä ja toteuttaa tarpeitaan. Toisinsanoen rotuvalikoimamme on kirjava, puhumattakaan suvuista - niitäkin löytyy joka lähtöön. Erityisen viehtynyt omistaja on kuitenkin pitkiin ja enemmän tai vähemmän vanhoihin sukuihin!

Aloitimme toimintamme helmikuun 15. päivä 2015. Jo ennen Kaunolan aikoja käytössä on ollut kasvattiliittemme Synd, jota olen käyttänyt yksityishevosteni varsojen nimeämiseen. Synd liite onkin vakiintunut jo vuonna 2009 ja sen alle on ehtinyt syntymään niin shetlanninponia kuin puoliveristäkin - ja vähän jotain muuta sinne väliin.


Pääajatuksena Kaunolassa on omistaa hienoja hevosia repimättä stressiä niiden kisaamisesta (tai kisaamattomuudesta) ja vain nauttia virtuaalielämän helppoudesta. Kunnianhimolta ei aina vältytä, joten myös palkittuja yksilöitä varmasti mahtuu joukkoon. Pääpainomme on kuitenkin kasvatustoiminnassa, joka ei ole niinkään vahvalla pohjalla, että säännöllisesti saisimme varsoja arkeamme ilahduttamaan. Mutta silloin kun niitä syntyy, on koko talliväellä juhlat! Olet erittäin tervetullut vierailemaan sivuillamme - hevosia saa vapaasti rapsutella ja herkkujakin jaella omistajan luvalla.

Terveisin, Cery VRL-02116