Bahama Jumpers Co.

Tapahtumat

Bahama Jumpers Co. järjestää aina mahdollisuuksien mukaan kaikille avoimia porrastettuja esteratsastuskilpailuita. Meillä on erinomaiset puitteet kisojen järjestämiseen seuratasolta aina kansalliselle tasolle asti, vuoden ympäri. Vieraileville tähtiratsuille löytyy runsaasti vapaita tallipaikkoja ja taustajoukkojen majoittumiseen lähiseudulta on valikoitavissa useampiakin laadukkaita hotelleja.

Kaikki järjestämämme kisat löytyvät rekiseritiedoistamme Virtuaalisen Ratsastajainliiton sivuilta.

Muita estetrakehnerkasvattajia

Iowa  
Tanskan rannikoilla sijaitseva estetalli, jonka konseptiin kuuluu aktiivinen kisatoiminta sekä trakehnerien kasvatus. Iowan kasvatusmetodeihin kuuluu etenkin uusien sukulinjojen metsästys ja jalostus.

Kingsvalley  
Saksalaisella Kingsvalleylla on jo yli kymmenvuotinen, menestyksekäs historia virtuaalimaailmassa. Trakehnerien lisäksi se panostaa monipuolisesti myös muihin sakalsaisiin puoliverisiin sekä englantilaisiin täysiverisiin.

Bexhill Stud  
Saksalaisen estetallin rotuvalikoimaan kuuluu trakehnerien lisäksi hannover ja holstein. Vuodesta 2014 toiminut siittola keskittyy myös kilpailemiseen porrastetuissa kisoissa.

Tilan esittely lyhyesti

Etelä-Tanskassa, Koldingin taajamssa, vain 5 kilometrin päässtä Koldingin linnasta, kohoaa 2010-luvulla rakennettu tallirakennus. Ruskeaksi maalattu ja lämminhenkinen talli toivottaa vierailijat tervetulleiksi vuoden jokaisina päivinä. Muutimme nykyisiin tiloihimme 2016 ja muuton yhteydessä rakennutimme myös lämmitetyn maneesin, jonka yhteydessä on katsomon lisäksi pieni kahvila. Tilamme ovat ihanteelliset Tanskan skandinaaviseen ilmastoon, edes talvipakkasella treenaaminen ei ole mahdotonta.

Taajama-alueesta huolimatta Koldingista löytyy runsaasti luontoa metsän ja merenrannan muodossa. Lähimmille hiekkateille ja maastoesteradoille on noin 15 minuutin kävelymatka. Koldingin linna sijaitsee merenrannalla, jonne ratsastaminen on myös sallittua. Näkymät ovat henkeäsalpaavat ja rentouttaa ratsukkoa kokonaisvaltaisesti. Maastoesteradalta löytyy kaiken tasoisille ratsukoille jotakin tekemistä - vaikka hevostemme hyppykapasiteetit ovat huipussaan, rohkeus ylittää näitä epämääräisiä puu-, hiekka- tai kivikasoja ei aina riitä samalle tasolle. Hauskaa se silti takuulla on!