Bahama Jumpers Co.

Vauhdin hurmaa tanskalaisittain

Vauhti ja tiukka käännös, viiman tuoma kyynel silmään. Pärskivä ratsu ja iso laukka allasi. Ratsastatte kohti estettä, lähes itsesi kokoista, mutta luotat hevoseesi täysin. Sen suureen voimaan, palavaan haluun ylittää tuo este tasaisesti ja varmasti. Nautit vain kyydistä, kun ponnistushetkellä tarraat harjaan.

Jokainen joka on joskus esteitä hypännyt, oli se sitten kansallisen tason kisoissa tai ratsastuskoulun puomitunnilla tietää varmasti mistä puhun. Kaikkien kokemukset eivät ole positiivisia, eikä edes tarvitse olla. Meille se on kuitenkin henkireikä. Bahamassa esteratsastus on enemmän kuin intohimo, se on elämäntapa. Valmentautuminen ja kilpaileminen ovat arkipäivää, mutta osaamme myös nauttia esimerkiksi metsään kaatuneista puista. Niitä meidän herkkispuoliveriset vasta rakastavatkin. Tai no, suurin osa. Osalle ne ovat ylitsepääsemättömiä, vaikka pyrkimyksemme onkin omistaa ja kasvattaa selväpäisiä ja rehellisiä hyppääjiä. Mutta yritäpä pakottaa monta sataa kiloa painava eläin tekemään jotain mitä se ei halua...

Bahama Jumpers Co. perustettiin tarkalleen 9.9.2016. Tallin toisella ylläpitäjällä Ceryllä on ennenkin ollut estetalli, jonka jalanjäljissä Bahama ehkä vähän kulkee. Barrier Showjumpers kuitenkin kasvatti holsteineja Saksassa, meillä taas on päärotuna trakehner ja sijaitsemme Tanskassa. Kiiskinen taas on aina ollut vannoutunut kouluratsastaja, mutta on nyt myös hairahtanut mukaan estehevosten maailmaan Bahaman muodossa. Kilpailemme esteratsastuksessa ja kasvatamme satunnaisesti trakehnereja kasvatusliitteellä Bahama.

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan arkeamme, toivottavasti viihdyt!

Cery VRL-02116 cerppa@gmail.com
Kiiskinen VRL-01811 virtuaali@tunturiponi.net
Suosittele meitä Virtuaalisen Ratsastajainliiton tallilistalla!
Päivitetty viimeksi 12/2016    kävijää alkaen 09/2016